Kunstgras

Voordelen kunstgras 
Grasmaaien, kantjes knippen en verticuteren is verleden tijd. Net als onkruid, mos en dorre plekken in uw gazon door teveel schaduw/zon. Kunstgras is zacht om op te liggen en om op te spelen. Kinderen kunnen snel weer buiten spelen na een regenbui; geen moddervoeten of vuile kleding omdat het gras snel droog is. 

Kunstgrasmatten zijn erg in opkomst. Dit is mede door de samenstelling van het garen, waardoor er een niet van echt te onderscheiden kunstgrastapijt wordt gecreëerd. Door al het aanbod en vele soorten kunstgras, begrijpen wij dat u door de bomen het bos niet meer ziet. SolidDeal Kunstgras is mooier dan echt gras. Door het verwerkte mosdraad (ecozone) in de kunstgrasmat geeft het uw siergazon of dak(terras) een realistisch uiterlijk. Speelgras van SolidDeal Kunstgras is kind- en diervriendelijk en onderhoudsarm. Het is altijd groen (ook na een aantal jaren) en heeft een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Kunstgras voor sport zoals golf, voetbal hockey en tennis is leverbaar door SolidDeal Kunstgras in Barneveld. Voor sportgras gelden weer andere eisen dan voor siergazon. Wij kunnen de sporttechnische kwaliteit van onze kunstgrasvelden ook op lange termijn garanderen.

 Kunstgras kunt u gebruiken:

In de tuin
Op het balkon
Onder speeltoestellen
Rondom het zwembad
Op beurzen
Op het dakterras
In de showroom
Bij uw vakantiewoning
Bij uw caravan
Als golfgreen
Als privategreen                                                                                                                                            
Tennisbaan  
Voetbalveld                                                                                                                                                  - Hockeyveld

Etc.